Training, coaching & mentoring
Diversiteit Gelijkwaardigheid Inclusie

ROVOS Management Training

Helpt vooral het middenbedrijf (200 - 2.000 fte) om de zojuist benoemde manager snel op weg te helpen. Veel MKB-bedrijven beschikken niet over de juiste in-house Management Development Programma's.

Niet zelden wordt een voortreffelijke specialist tot manager benoemd. Even later blijkt niemand echt blij, want (1) u bent een voortreffelijke specialist kwijt en (2) u heeft er een incompetente manager bij. Het klinkt natuurlijk wat gechargeerd, maar helaas is dit pijnlijk vaak de praktijk. In dat geval is onze training voor de Beginnende Manager een grote uitkomst.

Managers die al enige tijd in deze rol zitten, blijken vaak behoefte te hebben aan een update op het gebied van effectieve communicatie en authentiek leiden.

Voor al deze situaties biedt ROVOS Management Training een kant-en-klare of aan uw wensen aangepaste oplossing.

Daarnaast biedt ROVOS Management Training drie soorten trainingen: 

In veel gevallen verzorgt de heer Robert Vos deze management training zelf. In specifieke gevallen wordt samengewerkt met het IKcentrum of het Institute for New Attitude

Ook hier is maatwerk mogelijk. Neem daartoe vrijblijvend contact op met de heer Robert Vos op zijn (06) 53377126 of via zijn e-mail robert.vos@rovos.nl

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn