Training, coaching & mentoring
Diversiteit Gelijkwaardigheid Inclusie

Robert Vos

Robert is een expert management trainer, coach en consultant met een brede technische achtergrond in toegepaste informatie- en communicatietechnologie en internationale ervaring in marketing & sales management, consultancy en coaching.

Na zijn opleiding tot stuurman op de grote vaart heeft hij achtereenvolgens gevaren bij Nedlloyd Lines en als officier zeedienst bij de Koninklijke Marine. Bij IBM Corporation in Nederland, USA en EMEA, Uniface International en Compuware Europe heeft hij professionele en managerial rollen vervuld. Vanuit ROVOS Management heeft hij leidinggevende en professionele rollen vervuld bij META Group, Inc. en Haselhoff Groep.

Hij heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.


Robert is ambitieus en energiek. Hij gelooft sterk in zowel diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie als in het delen van liefde, zorg en wijsheid. Hij pakt zaken gezamenlijk aan en is gericht op het bereiken van doelen en resultaten. Daartoe verbindt hij mensen, draagvlak en resultaten met elkaar. Samenwerken en harmonie zijn cruciaal om doelen te bereiken. Hij is vooruitstrevend en deelt zijn successen graag met anderen. Zie verder zijn uitgebreide profiel op LinkedIn.


Robert Vos is beschikbaar voor kortlopende, hoog gekwalificeerde management training, coaching en adviestrajecten.

U kunt hem bereiken op zijn (06) 53377126 of per e-mail: robert.vos@rovos.nl

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn