Training, coaching & mentoring
Diversiteit Gelijkwaardigheid Inclusie

Individuele Management Coaching

Een positief kritisch klankbord zorgt ervoor dat u inzicht krijgt in gecompliceerde werksituaties. Een stevige confrontatie helpt u uit uw comfort zone. Een empatische benadering helpt u uit emotioneel uitputtende situaties weg te komen. Of u krijgt beter inzicht in de juiste carrièrestap voor u persoonlijk. Of voor de mensen in uw organisatie. Iedereen heeft een coach nodig. Luister maar eens naar Eric Schmidt, CEO van Google, Inc:

ROVOS Individuele Management Coaching

Zorgt voor een versterking van uw kwaliteiten en vaardigheden. U wordt zich beter bewust van uw houding en gedrag. Uw competenties worden effectief, efficiënt en succesvol ingezet binnen uw eigen organisatie. Als bonus zult u merken dat het u makkelijker af gaat om een gezonde balans te realiseren tussen werk en privé.

Werkwijze

Gedurende een informeel en vrijblijvend kennismakingsgesprek van maximaal één uur formuleert u samen met de heer Robert Vos uw persoonlijke en professionele coaching doelen. Wanneer u na deze kennismaking bereid bent om in uzelf te investeren, dan gaat het echte werk beginnen.

Een gebruikelijk individueel management coaching traject kan er als volgt uit zien (maatwerk is mogelijk):

Stap 1 - Intakegesprek

Samen met de heer Vos stelt u het juiste persoonlijke coachingtraject vast, de methodiek, de doorlooptijd en de beoogde coachingresultaten.

Stap 2 - Coaching Sessies

Normaliter zijn vijf sessies van elk circa 90 minuten in Woerden met een totale doorlooptijd van twee tot zes maanden voldoende om de coachingdoelen te halen. Vanzelfsprekend kan dit helemaal worden afgestemd op de persoonlijke situatie en omstandigheden.

Stap 3 - Evaluatiegesprek

Twee maanden na de laatste sessie vindt een follow-up gesprek plaats ter evaluatie. Natuurlijk is het mogelijk om vervolg coaching overeen te komen.

Bent u klaar voor een nieuw begin?

Wij komen graag met u in gesprek. Ook als u zich alleen wilt oriënteren. U kunt contact opnemen met de heer Robert Vos op zijn mobiele nummer (06) 53377126 of per e-mail naar robert.vos@rovos.nl voor een afspraak bij ROVOS Management BV. U bent altijd welkom in Woerden.

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn